Blog

Borg betalen voor foto’s? Doe het niet!

Geregeld krijgen we meldingen binnen over accounts die borg vragen na het betalen van een bepaald bedrag. Deze borg zou worden gevraagd om zeker te zijn dat de ontvanger/koper de foto’s niet verder verspreidt.

Maar wanneer is dan het moment dat je deze borg terugkrijgt? De foto’s blijven in jouw bezit, dus er is geen goed moment om je die borg terug te geven.

Vaak betaal je 2 tot 25 euro voor wat foto’s, en als je dat eenmaal hebt gedaan, wordt gevraagd of je ook een borg van vaak 75 tot 100 euro wil betalen. De persoon zal je dan zeggen dat dit is omdat hij of zij internet niet vertrouwt en zekerheid wil hebben dat de foto’s niet ergens online belanden. Je twijfelt, maar doet het toch, omdat je al 25 euro hebt overgemaakt. Doe het niet! Borg bestaat niet.

Hou er rekening mee dat, als je al foto’s krijgt, dat dit foto’s zijn van een meisje die zelf is opgelicht en dat het niet de persoon is of hoeft te zijn waarmee je op Snapchat praat. Vaak zijn het ook (onbekende) pornosterren die zelf premium accounts hebben waarvan screenshots worden gemaakt of foto’s worden gekocht. Deze worden dan voor grotere bedragen doorverkocht.

  1. Petra

    Mijn zoon is net opgelicht door stoute Romy premium. Mensen ga niet in zee met haar

  2. Martin Van de Laar

    Let op Fleurtjejong Fleur Jong is een fake snap. Ze stuurt fake video’s die niet van haar zijn tegen een vergoeding… ga hier niet op in…..

Geef een reactie

Ben je van mening dat we verkeerde informatie hebben? E-mail ons of Twitter @fake_snap